HTML

Marylou esete a politikai fórumozással

5 éves szenvedélyes történet ért véget. Tapasztalatok a kezdetekről, a fórumozás szépségeiről és gyötrelmeiről, a netfüggésről, arcokról a neten és a valóságban.

Friss topikok

A netes ismeretségek személyessé válnak: topiktali

2008.01.17. 17:22 Marylou

Az első topiktali a Millenáris parkban volt. Előtte érdekes események zajlottak… mikor közös erővel meghirdettük a talit, mindenkiben jó szándékot észleltem, és bizakodva néztem a találkozás elébe. Örültem, hogy megismerhetem személyesen azokat az embereket, akikkel már több, mint két éve rendszeresen beszélek a fórumon.

Szépen alakult a jelentkezők listája, amikor közbejött egy meglehetősen kétes és sok indulatot kiváltó vita, amelybe – így utólag úgy látom – teljesen felesleges volt belemennem, ráadásul nem is a topik témájához tartozott.

Fő „bűnöm” az volt, hogy nem határolódtam el kellő és általuk elvárt  határozottággal a Demokrata c. laptól. Nem annak egy konkrét cikkétől, hanem magától a laptól. A vita végén egy egyik fő hangadó, nevezetesen kiski,  elég durván foglalta össze a véleményét, és beleordította a topikba:

kiskiválasz | megnéz 2004.09.13 14:58:18 © (63590)

Na, akkor most érdekelne, ki az, aki tényleg elmegy édelegni ennek a nyilasmosdató nicknek a 18-i találkozójára.

 (Félre ne értsetek, senkire egy pillanatig nem fogok rossz szemmel nézni, senki iránti megbecsülésem nem fog csökkenni, ha elmegy. Csak érdekel, ki mit lát még, amiért édemes.)

Utólag úgy tűnik, hogy ez komoly kisérlet volt a találkozó meghiusítására.

Szerencsére nem járt sikerrel. :)

Ketten a fenti akció hatására visszamondták a jelentkezésüket, de a többiek eljöttek. Itt is szeretnék köszönetet mondani macstappancsok ékének és lucilucának, hogy akkor nem a találkozást szétzilálni akaró törekvések, hanem a talit megtartani kívánó törekvések mellé álltak.

A talira eljött a testvérem is, aki a vízügynél dolgozik, és az ú.n. rocsós sztori forrása volt annak idején, és elkisért a Bp-en tanuló fiam is, meglepetés-vendégként.

Végül, de talán elsőként őt kellett volna említenem, nagy köszönettel tartozom Gyöngynek, akivel akkor már egy ideje személyes barátságban voltunk is, és vagyunk ma is. Ő is nagyon sokat segített abban, hogy ez a tali végül létrejött, és természetesen ő is eljött.

marylouválasz | megnéz 2004.09.17 15:21:33 © (64436)

 

Kedveseim, holnap ilyenkor már:

 PAROLA-ROADSHOW (Bennfentes ejtése "rocsó" )*
parola - mint barátságos kézszorítás
parola - mint szó (olaszul)


Szóval minitali dumcsiparti szeptember 18-án délután 3-tól. 

Titkos (néma) jelszó: kölcsönös jóindulat

Helyszín: Millenáris Park, bővebbet big-lesz (57194)-ben. Jó idő esetén a park középső részén a szabadtéri pub-ban, rossz idő esetén vagy ha fázunk, a
Szent Jupát étteremben.(...)

 1. marylou (ha addig élek is)
 2. Clinian
 3. marylou tesoja 
 
4. Riki (talán)
 5. Tgyta (reméli, el tudnak jönni)
 
6. macstappancsok éke
 7. Qkorica
 8. Gyöngy
 9. elemes (50%)
10. bolond nőszemély
11. meglepetés (remélem, el tud jönni)
13. luciluca (aki péntek, 13-án született és nem babonás)
14. toloba

* a roadshow és bennfentes ejtése polites ötlete nyomán került a címbe

Végül a tényleges létszám úgy alakult, hogy Riki, Tgyta és elemes nem tudtak eljönni, de a többiek ott voltak, sőt luciluca hozta a feleségét is.

Maga a tali elég rövid volt, mert aztán mennem kellett a vonathoz, de kellemesen elbeszélgettünk, és mindenkiben sok olyan tulajdonságot fedeztem, fel, amelyek rokonszenvesek voltak számomra.

A tali után aztán hamarosan le is zárult a naiv korszakom, és elkezdődött a szenvedélyes korszak. :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marylou.blog.hu/api/trackback/id/tr84301120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cinka Panni 2008.01.19. 19:24:15

Végig ott voltatok a millenáris parkban? Milyen idő volt?

Marylou 2008.01.19. 19:41:35

Jó idő volt, szépen sütött a nap, de nem maradtunk ott végig a millanáris Parkban, hanem egy idő után átmentünk a Szent Jupát étterem kerthelyiségébe.

paradicsleves 2008.01.19. 22:10:13

Voltak utána más talik is?

tszor 2008.01.19. 23:13:01

tolobával és karminczával egy asztalhoz ülni, azok alapján, amit levágnak a fórumon ...
azért kiski szépen hozta a formáját. :o)

Marylou 2008.01.20. 13:59:51

Toloba és macstappancs IRL sokkal normálisabbak, mint ahogy a fórumbeli hozzászólásaik alapján gondoltam volna. Ez volt a benyomásom.

Kiski... az ő erős indulatait egyszerűen nem is értem. Sokszor beszéltünk már a játékban is, utána a fórum különböző topikjaiban is, és ha van egy kis realitásérzéke - szerintem van - akkor a korábbiak alapján tudhatta nagyon jól, hogy nagyon távol állok attól, amivel vádolt. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért akarta meghiusítani ezt a talit. Ha nem tetszik neki, nem jön el és kész. De miért fáj neki, ha mások résztvesznek, ez már számomra felfoghatatlan.
süti beállítások módosítása