HTML

Marylou esete a politikai fórumozással

5 éves szenvedélyes történet ért véget. Tapasztalatok a kezdetekről, a fórumozás szépségeiről és gyötrelmeiről, a netfüggésről, arcokról a neten és a valóságban.

Friss topikok

ÁTVÁGÓ OFF, politika fórum ON

2008.01.15. 21:02 Marylou

A rocsós sztori után érdekesen alakult a helyzet az ÁTVÁGÓ topikban.

A játékostársak közül azok, akik inkább a bennfentes SZDSZ-es dddanival pendültek egy húron, élükön edooval és makopával, egyre ellenségesebbek lettek az általam képviselt véleménnyel szemben.

Botya, dr.Vese, édesanyátok, és főként Rames viszont a polgári pártokkal szimpatizáltak… a rocsós sztori előtt nemigen reagáltak dddani propagandájára, inkább csendben eltűrték… nyilván nem akartak vitatkozni vele.

A rocsós sztori után viszont felszabadultan ők is elkezdték elmondani a véleményüket. Igazi viták alakultak ki. 

Voltak aztán a középen állók, vagy ingadozók, ők igyekeztek csillapítólag hatni a vitázókra.

Ebben a helyzetben egy ponton annyira eldurvult a hangnem, hogy otthagytam az ÁTVÁGÓ topikot, és egy visszafogott búcsúzás után végleg átköltöztem a politikai fórumra.

Naiv módon azt hittem, hogy ott majd békében lehetek a véleményemmel. Nem így lett… kisvártatva az egész társaság, akik addig gyötörtek a véleményem miatt, utánam jött a politika fórumra, és folytatták mindazt a csoportos, összehangolt támadást, ami az ÁTVÁGÓ-ban is sokszor bántott.

Voltak azért szép pillanatok is... Dr.Veséről már szóltam, és Ramesnek is köszönettel tatozom, amiért olyan kedvesen támogatott… ő idézte nekem bátorításul Márai Sándor Füveskönyvéből is azt a részletet, amiről külön bejegyzésben szólok majd, és ami szintén sok erőt adott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marylou.blog.hu/api/trackback/id/tr55298920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása